Món Esport
Johan Cruyff, nou seleccionador de Catalunya
  • CA

L’exentrenador del F. C. Barcelona, Johan Cruyff, serà el nou entrenador de la selecció catalana de futbol. La Federació Catalana ha confirmat l’acord entre ambdues parts en un breu comunicat avui a la seva pàgina web després que les darreres setmanes diverses informacions apuntaven a aquesta possibilitat.

Cruyff serà presentat oficialment el proper dilluns dia 9 de novembre al Palau de Congressos de Barcelona. Segons s’informa des de la mateixa federació, la tasca de Cruyff no passarà exclusivament per la banquetes sinó que l’exentrenador del ‘Dream Team’ es convertirà en col•laborador de la federació en projectes esportius i socials.

La selecció catalana va disputar el seu darrer partit el passat mes de desembre davant Colòmbia. Després d’aquell partit, amb una assistència de públic molt inferior al d’altres ocasions, el seleccionador Pere Gratacós va deixar el càrrec.

L’extècnic del Barça, equip amb el qual va guanyar –entre d’altres- una Copa d’Europa i quatre lligues, no ha entrenat cap equip des que l’any 1996 quan va deixar el Barça després d’un enfrontament amb la directiva d’aleshores, presidida per Josep Lluís Núñez.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa