Joan Mir té moltes opcions de convertir-se en el nou campió del món de MotoGP. Quan només falten dues curses per acabar el Mundial, el pilot mallorquí de Suzuki té 37 punts d’avantatge sobre Fabio Quartararo i Àlex Rins i en té prou amb aconseguir més de 12 punts al Gran Premi de València per aixecar el títol final.

Tot i això, durant la sessió de classificacions per a la cursa del diumenge, Joan Mir no ha pogut passar de la dotzena posició. Una vegada més, aquesta temporada 2020 de MotoGP pren un gir de guió inesperat i el principal candidat a guanyar el trofeu fracassa en el moment més determinant. Per si no n’hi hagués prou, Rins i Quartararo no han aprofitat aquesta oportunitat i sortiran en els llocs 14 i 11 respectivament.

Amb tot, Franco Morbidelli, que té opcions matemàtiques però no reals d’acabar atrapant Mir, és qui ha aconseguit la pole. Pel que fa a la resta de catalans més enllà de Mir, Pol Espargaró sortirà cinquè, Maverick Viñales sisè, Aleix Espargaró setè i Àlex Márquez vintè.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa