Món Esport
Joan Mir acarona el Mundial de MotoGP
  • CA

El segon Gran Premi d’Aragó de la temporada de MotoGP ha confirmat la tendència que es va poder copsar en el primer. Joan Mir ha posat la directa i s’apropa perillosament al títol de campió del món. Després de la darrera victòria, la tercera posició aconseguida aquesta tarda i els mals resultats dels seus perseguidors Fabio Quartararo i Maverick Viñales el mantenen en primer lloc amb un avantatge de catorze punts.

Si Joan Mir ha estat el protagonista de la cursa pel que fa a la classificació general, Franco Morbidelli ha estat el millor sobre l’asfalt i ha aconseguit una victòria que el situa a la quarta plaça de la taula. Àlex Rins ha tornat a culminar una gran actuació a l’Aragó i ha estat segon, pujant així fins al sisè lloc de la general.

Bon paper també de Pol Espargaró, quart, mentre que Viñales ha estat setè i ha perdut així una bona oportunitat per reenganxar-se a la lluita pel títol Mundial. Tot i això, es manté al tercer lloc de la general. Aleix Espargaró i Àlex Márquez s’han quedat sense puntuar.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Espectador a octubre 25, 2020 | 18:32
    Espectador octubre 25, 2020 | 18:32
    Joan Mir es un superclase que ha estat menystingut per la prensa, sobre tot per la catalana ,que li vol treure mèrits com sigui.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa