Món Esport
Iniesta, Xavi i Messi, candidats a la pilota d’or
  • CA

Els tres aspirants a la Pilota d’Or 2010 vesteixen de blaugrana. Dos campions del món a Sud-àfrica, Andrés Iniesta i Xavi Hernández, i l’actual rei del futbol mundial, Lionel Messi, són els candidats a rebre, el 10 de gener a Zuric, un premi que aquest any té més unanimitat que mai en haver-se fusionat amb el FIFA World Player.

És la tercera vegada a la història que tres jugadors d’un mateix club ocupen les tres places de privilegi, després que el Milan ho va aconseguir el 1988 (Van Basten, Gullit i Rijkaard) i el 1989 (Van Basten, Baresi i Rijkaard). És la primera vegada que Iniesta ocupa un lloc en aquest podi. Xavi ho va fer l’any passat (3r). Messi, guanyador en la darrera edició tant de la Pilota d’Or com del FIFA World Player, és entre els millor per quart any consecutiu.

La FIFA i “France Football” també han fet públic el nom dels tres finalistes al premi d’entrenador de l’any. L’entrenador del Barça, Pep Guardiola, el del Reial Madrid, José Mourinho, i Vicente del Bosque, el seleccionador espanyol, campió del món.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa