Món Esport
Iniesta: "Xavi és únic i irrepetible"
  • CA

Andrés Iniesta ha valorat avui el més que probable adéu de Xavi del Barça al final de temporada i s’ha desfet en elogis cap al de Terrassa. “No trobo una paraula per dir el que significa com a futbolista i persona. És un jugador únic i irrepetible, fonamental al Barça i a la selecció espanyola”, ha afirmat el migcampista manxec, en una roda de premsa organitzada a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

“És un verdader plaer i un orgull haver fet tota la meva carrera al seu costat. Tan de bo podem acabar el 6 de juny aixecant la Champions”, ha incidit Iniesta, que segurament és qui s’ha entès millor amb Xavi dins un camp de futbol. Quantes passades s’han fet mútuament? Segurament aquí trobaríem una xifra descomunal.

Així mateix, Iniesta ha considerat per primera vegada l’opció de ser entrenador quan es retiri. “Fa 4 o 5 anys hagués dit que no segur però a dia d’avui ja em queda menys per deixar de jugar i és una possibilitat que cada vegada valoro més. M’agrada molt el futbol i m’agradaria seguir en aquest món quan acabi la meva carrera”, ha dit l’actual segon capità del Barça, de 31 anys.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa