Món Esport
Iniesta: “És un dia molt trist per tot el que ha significat Cruyff”
  • CA

El futbolista del Barça Andrés Iniesta ha expressat les seves mostres de condol en declaracions als mitjans. El capità blaugrana ha assegurat que “és un dia molt trist per tot el que ha significat i significa. És una pèrdua que a tots ens toca, en especial a la seva gent i família”, ha conclòs el migcampista manxec.

D’altra banda, el central Gerard Piqué també s’ha sumat a les mostres de condol a Twitter: “L’herència que deixes és eterna. Gràcies Johan”.

L’exjugador del Barça i de la selecció argentina Diego Armando Maradona també ha volgut donar el seu condol per la mort de l’exjugador i entrenador amb una publicació al seu Facebook personal.

L’exencarregat de material del Barça Txema Corbella, en declaracions al ‘Primer Toc’ de Rac1, ha expressat també el seu condol: “És un cop molt fort, una gran pèrdua pel futbol, com a persona i entrenador, per tot el que ha significat. El barcelonisme està de dol”.

“Jo he estat 8 o 9 anys amb ell, colze a colze, i em sap molt greu, ho sento molt”. “Era una persona molt llesta i humana. Em sap molt greu que les persones acabin d’aquesta manera. Ha tingut una gran sort a la vida i una desgràcia totalment”, ha afegit Corbtella.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa