Iniesta, dos mesos de baixa

Una dura entrada d'Enzo Pérez en una pilota dividida danya el lligament lateral extern del genoll dret del capità del Barça

Andrés Iniesta estarà entre sis i vuit setmanes de baixa. Als nombrosos lesionats que té el Barça s’hi ha afegit ara el futbolista manxec. Iniesta té una lesió parcial del lligament lateral extern del genoll dret. Si fem cas al comunicat blaugrana i apostem per la via “optimista” (només sis setmanes de baixa) Iniesta podria reapareixer contra el Madrid, però és probable que no torni als camps fins l’any vinent. 

Una entrada d’Enzo Pérez en una pilota dividida ha danyat el genoll dret del capità del Barça quan només s’havien disputat 13 minuts de joc a Mestalla. 

 

Al caure a terra, Iniesta ha fet un crit de dolor i ha demanat el canvi immediatament, veient que s’havia fet mal de debò. Des de la banqueta, indignat, Luis Enrique ha protestat de forma ostensible la duresa de l’acció de Pérez. Iniesta ha estat substituït per Rakitic i ha abandonat el terreny de joc en llitera. Se l’han endut al vestidor on li han estat fent les primeres proves els metges blaugranes. 

Nou comentari