Món Esport
Iniesta: “Aquest City ja s’identifica amb Guardiola”
  • CA

 

Quan falten 48 hores perquè Guardiola torni a trepitjar el Camp Nou, aquesta vegada com a entrenador del Manchester City, el capità del FC Barcelona, Andrés Iniesta, ha assegurat que afronta el partit amb especial “il·lusió” i que l’equip anglès “s’identifica molt amb la manera de fer les coses del seu entrenador”. La combinació de bons jugadors i un entrenador com Guardiola, ha dit Iniesta, “és molt positiva”.

Iniesta ha fet aquestes declaracions abans de disputar un partit amb els guanyadors del concurs #Iniestaporundía promogut pel club i Estrella Damm, en el que els concursants han tingut l’oportunitat de viure en primera persona un dia de vida amb el centrecampista manxec.

 

Iniesta també ha aprofitat per valorar el retrobament amb el porter Claudio Bravo, que aquest estiu ha canviat el Barça pel City: “És un porter molt difícil de batre. Després d’aquest temps junts també fa il·lusió enfrontar-te a companys i amics amb què has compartit el dia a dia”. També s’ha referit al seu company a la selecció, David Silva, de qui ha dit que “té un talent molt gran i és un dels jugadors de referència que sempre he tingut”.

 

Sobre l’etapa de Guardiola al Barça, Iniesta ha dit que tot l’equip i el club en general “va viure una situació molt bona que valorem moltíssim”.

 

Finalment ha afegit que espera finalitza la seva etapa com a jugador vestit de blaugrana: “Tot dependrà del rendiment que tingui. Veuré fins a on puc arribar. Avui dia em sento molt feliç i tinc la motivació i l’il·lusió per continuar avançant”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa