Món Esport
I al tercer dia, Messi va ressuscitar
  • CA

Leo Messi ha realitzat aquest dimecres un partit brillant. Plenament concentrat, dominador dels temps, participatiu en totes les jugades ofensives i autor de diverses assistències extraordinàries -les que han acabat en gol i les que no-, Leo ha tornat a ser el jugador que sempre ha estat. Juntament amb Luis Suárez, quatre gols i tres assistències, els dos amics de l’ànima han portat de corcoll la defensa del Deportivo i, el més important després de tres setmanes de crisi, s’ho han passat com nens.

El Barça ha gaudit, només ha fet falta veure els somriures i les rialles dels futbolistes blaugrana després de cada gol, com feia temps que no ho feia. Ha dominat de principi a fi, de la mà de Lionel Messi, i ha aconseguit recuperar un estat anímic ensorrat després de les dures ensopegades davant el Reial Madrid, l’Atlètic de Madrid i la Reial Societat.

Qui també ha somrigut aquest dimecres ha estat Marc Bartra. El central català ha completat un molt bon partit. Sempre atent en defensa, concentrat en la marca sobre els atacants deportivistes, ben col·locat en les accions aèries -i això que no és fàcil marcar Oriol Riera- i ràpid i precís quan ha hagut de sortir de la seva posició per anar al tall. A més, el seu retorn a la titularitat no ha pogut acabar millor. Després de convertir-se en el cinquè central i de ser menys utilitzat que Mathieu i Vermaelen, Bartra ha jugat un mes després de la seva última participació i ha marcat el darrer gol del seu equip. El de Sant Jaume dels Domenys ho necessitava, el partit i el gol han acabat essent una injecció de confiança.

Qui també s’ha redimit de tres partits inconsistent ha estat Neymar Jr. El brasiler ha començat imprecís, però a mesura que han passat els minuts s’ha anat trobant còmode i ha acabat a bon nivell, fins i tot amb una assistència a Suárez i un bon gol, driblant el porter Manu en un pam de terreny. El davanter carioca ha estat molt criticat durant la setmana pel seu rendiment en els darrers partits, però aquest dimecres ha tornat a demostrar que segueix entre els millors futbolistes del món.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa