El Madrid ha sortit amb els deures fets i la victòria del Barça no ha estat tan fàcil com s’esperava. El resultat: 2-0. No hi ha hagut golejada. Els jugadors dels Barça han necessitat més d’una desena d’ocasions de gol i Eto’o fallar un penal per inaugurar el marcador just quan mancaven vuit minuts pel final del partit.

Els blancs han jugat a la defensiva i han marcat especialment a Messi. Així han aconseguit mantenir la porteria a zero fins el minut 82 quan Eto’o ha aconseguit el primer gol. I, ja en temps de descompte, Messi ha sentenciat el partit. El Madrid, en canvi, ha tingut a la primera part dues ocasions clares de gol.

Malgrat el fred i la pluja els socis del Barça han complert amb la gran cita. 96.059 espectadors han presenciat el partit, la millor entrada de la temporada a l’estadi.