Món Esport
Hisenda demana 22 mesos de presó a Messi per frau fiscal
  • CA

Hisenda demana 22 mesos de presó per Leo Messi i el seu pare per presumpte frau fiscal. Un jutjat de Gavà (Barcelona) ha decretat l’obertura de judici oral contra el jugador del FC Barcelona per tres presumptes delictes contra la Hisenda Pública després d’haver comès un suposat frau amb la gestió dels drets d’imatge del futbolista del 2007 al 2009, per valor d’uns 4,1 milions d’euros.

El titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 3 de Gavà, Manuel Alcover, així ho ha decidit malgrat que la Fiscalia ha demanat exculpar el jugador perquè considera que era el seu pare, Jorge Horacio Messi, el que s’encarregava d’aquestes gestions i que el futbolista hi confiava “plenament i cegament”.

Però el jutge ha tingut en compte que l’Advocacia de l’Estat sí que va demanar portar-los a judici tots dos i recorda en la seva sentència que, segons la Llei d’Enjudiciament Criminal, ha d’acordar-la en demanar-la una de les acusacions perquè creu que “existeixen indicis racionals de criminalitat respecte dels dos acusats”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa