Món Esport
Higuaín, a la Juventus per 90 milions d’euros
  • CA

Gonzalo Higuaín és nou jugador de la Juventus. El campió d’Itàlia ha pagat pel davanter argentí l’astronòmica xifra de 90 milions d’euros, la clàusula de rescissió que el Nàpols demanava per deixar marxar el futbolista de l’estadi de San Paolo.

Aquests 90 milions són la xifra més alta mai pagada al futbol italià i la tercera gran quantitat invertida per un club de futbol en la història, just per darrere els 101 milions gastats pel Reial Madrid en el fitxatge de Gareth Bale i els 94 del mateix conjunt blanc per incorporar el portuguès Cristiano Ronaldo, l’estiu del 2009.

Curiosament, l’exdavanter del Reial Madrid signarà per la Juventus en un traspàs rècord que superarà el preu pagat pel Barça per dos dels seus grans emblemes actuals: Neymar (86 milions) i Luis Suárez (81 milions). Als seus 29 anys (precisament no és un jugador jove), el ‘Pipita’ ha decidit llançar per la borda el mite construït a la ciutat de Nàpols, després que el seu equip hagi estat a prop de lluitar la lliga amb el seu etern rival, la mateixa Vecchia Signora -per la qual ara jugarà-, i de posar-se a la butxaca els aficionats locals amb els seus gols i el seu esforç sobre la gespa.

Considerat gairebé el nou Maradona, tot i no guanyar cap títol amb el club d’Aurelio De Laurentiis, ara Higuaín vestirà la samarreta bianconera de l’equip amb més títols i aficionats d’Itàlia.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa