Món Esport
Henry: "No em plantejo anar-me’n i espero que això no canviï"
  • CA

El davanter del Barcelona Thierry Henry ha assegurat que, a dia d’avui, no té intenció de deixar el club, malgrat que des que va arribar al conjunt blaugrana ha rendit molt per sota del nivell que va exhibir a l’Arsenal i ni tan sols és titular a l’onze de Josep Guardiola. “Ara mateix, no em plantejo anar-me’n, i espero que això no canviï, encara que no penso en això. No ho sé. En la vida a vegades passen coses que no pensaves. Tampoc no pensava que me n’aniria de l’Arsenal i mira on sóc ara”, ha declarat en una entrevista al programa Els millors anys de la nostra vida de Catalunya Ràdio.

Henry, que diu no penedir-se d’haver fitxat per Barça, ha acceptat les crítiques que està rebent pel seu baix rendiment, però les ha fet extensible al joc del conjunt. “Encara no he guanyat res amb l’equip. Al Barça s’han de guanyar títols totes les temporades i fa dos que no se’n guanya cap. Per això, entenc que la gent ens exigeixi tant”, ha argumentat l’internacional francès ha confessat que li agradaria jugar més de davanter centre. Recordant quan va aterrar en el Barcelona, Henry ha apuntat que el seu fitxatge “no es va produir en el moment just”, perquè va arribar lesionat. Per això, ara pensa que potser li hauria anat bé no forçar la màquina en els seus primers mesos com blaugrana.

“Vaig parlar amb (Frank) Rijkaard -l’entrenador anterior- i em va dir que Ronaldinho no estava en el seu millor moment. Em va preguntar si podia jugar, i jo no volia estar tres mesos parat just quan acaba d’arribar al club. Segurament, pel meu cos, hauria d’haver dit que no. Havia estat sis mesos de baixa, però no em va obligar ningú i va ser culpa meva pel fet de voler jugar”, ha explicat. Durant l’entrevista, el davanter blaugrana també ha revelat que el seu llavors company a l’Arsenal Cesc Fàbregas sempre li va insistir que havia de jugar amb el Barça i ha apuntat que després de la final de la ‘Champions’ de París “no era el moment” de fitxar pel club català.

Thierry Henry s’ha referit al cas Ronaldinho i ha destacat que el brasiler “va donar molt al Barça i el Barça també li va donar molt a ell”. Precisament per això, ha criticat que en el moment en què va disminuir el seu rendiment, “la gent el va deixar de banda” i això li va fer mal. “No costava gens ajudar-lo”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa