Món Esport
Els Heat retallen distàncies gràcies a una actuació estel·lar de Butler (115-104)
  • CA

Jimmy Butler es nega a donar per perdudes les Finals de l’NBA. L’estrella dels Miami Heat ha completat un triple-doble espectacular en el tercer partit de l’eliminatòria decisiva per l’anell de campió amb 40 punts, 13 assistències i 11 rebots, estadístiques contra les quals els Los Angeles Lakers no han pogut fer res. Després del 115-104 en el Game 3, els californians segueixen dominant els campions de la Conferència Est per dues victòries a una.

Després dels dos primers triomfs dels Lakers i les baixes per lesió de Goran Dragic i Bam Adebayo, Miami estava contra les cordes. Jimmy Butler, no obstant això, no ha tingut cap mena de problema a assumir la responsabilitat i mantenir vives les esperances dels d’Erik Sopelstra de cara al títol. Els Heat també han defensat molt bé i han aconseguit que Anthony Davis només anotés 15 punts.

LeBron James n’ha fet 25, però també ha perdut moltes pilotes –vuit– i ha estat erràtic en el moment decisiu del compromís. El gran partit de Miami s’ha reflectit en la seva regularitat, ja que han guanyat els quatre quarts del duel amb Tyler Herro (17 punts) i Kelly Olynyk (també 17) a un molt bon nivell. El quart compromís de les Finals es disputarà la matinada de dimarts a dimecres a partir de les tres.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa