Hamilton, acusat de provocar l’accident de Verstappen, el seu màxim rival

El britànic ha guanyat a Silverstone i ha retallat la gran distància que tenia amb el belga

El pilot britànic de Fórmula 1 Lewis Hamilton ha guanyat al Gran Premi del Regne Unit, al circuit de Silverstone, en una cursa en la qual el seu màxim competidor, Max Verstappen, ha hagut d’abandonar a causa d’un accident, justament amb el mateix Hamilton. El corredor de Mercedes ha sumat 27 punts i ha eixugat gran part de la diferència que el separa del belga, fins a l’extrem de passar de tenir-lo a 35 a ser-ne només 8.

Ara bé, l’accident entre Hamilton i Verstappen que ha provocat l’abandonament del segon ha estat envoltat de moltíssima polèmica. Ha succeït quan el britànic ha intentat avançar el belga després de la sortida, a la primera volta. Verstappen anava per davant i Hamilton l’ha volgut passar per l’exterior. Quan el de Red Bull ha intentat impedir l’avançament, el de Mercedes no s’ha aturat i els seus cotxes s’han tocat, cosa que ha provocat que el primer sortís disparat contra el mur i acabés a l’hospital. Hi ha hagut bandera vermella, Hamilton ha pogut reparar els danys del seu vehicle i ha tornat per guanyar la cursa.

Malgrat que el britànic s’ha mostrat tranquil i considera que ha estat un error de Verstappen per haver intentat tancar-lo quan aquest el volia avançar, el belga ha embogit contra el seu rival. Ha assegurat que la maniobra de Hamilton ha estat “perillosa” i creu que hauria d’haver estat penalitzat. A més a més, ha lamentat que el britànic celebrés la victòria com si no hagués passat res: “M’ha fet mal veure-ho mentre jo encara era a l’hospital”. Tot i això, Verstappen està bé i podrà continuar disputant el mundial amb Hamilton.

Més informació

Comentaris

    rd Juliol 19, 2021 11:05 am
    el hamilton fa ràbia per xulo, prepotent i gilipolles
    Ricard Juliol 19, 2021 11:23 am
    Un dels motius que em fa rebutjar "el caràcter guanyador" d'alguns esportistes de "l'alta competició" és que no tenen escrúpols. Tot s'hi val per a ells. Això em recorda una edició del programa "Un tomb per la vida" a TV3 dedicat a en Miki Moto, on es repassava la seva vida des de la infantesa. En un moment donat va trucar un xicot que va explicar que un dia feia guàrdia de nit a la caserna on feia la mili amb en MM. En MM li va demanar de sortir de la caserna de manera clandestina. El xicot el va deixar sortir, pero amb el compromís de que en MM tornaria a la caserna abans del recompte del matí. En MM no va tornar, i el xicot va haver d'afrontar el calabós. I és que en MM també tenia "caràcter guanyador". Espero que ja no sigui així.

Nou comentari