Lewis Hamilton ha reforçat el seu liderat al Mundial de Fórmula 1 després de guanyar aquest diumenge al Gran Premi de Bèlgica, setena cita del calendari. El seu company a Mercedes, Valterri Bottas, ha finalitzat en segona posició, mentre que Max Verstappen, pilot de Red Bull, ha completat el podi en una cursa en què Carlos Sainz no ha pogut iniciar per culpa d’un problema tècnic.

Hamilton ha tornat a dominar de principi a fi i ha demostrat que no vol concedir cap oportunitat als seus rivals en la lluita per proclamar-se campió del món de la màxima categoria automobilística. El britànic ha posat rumb directe cap al seu setè títol: quan falten deu curses per al final de la temporada, ja avantatja Verstappen i Bottas en 47 i 50 punts, respectivament. El líder del Mundial, a més, ha tingut l’oportunitat de dedicar la victòria a l’actor Chadwick Boseman, que va morir divendres passat.

En el capítol de decepcions, hi ha hagut dos noms propis molt clars: Carlos Sainz i Ferrari. El pilot madrileny, que arribava esperançat després d’apropiar-se de la setena posició de la classificació, ha vist com el seu cotxe s’espatllava abans de començar per culpa d’un problema mecànic. En l’escuderia italiana, Vettel i Leclerc han acabat tretzè i catorzè, respectivament, i han signat el pitjor resultat de l’equip des del 2010.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa