L’expresident del FC Barcelona Joan Laporta, així com els seus últims directius i l’exdirector general del club, Joan Oliver, han emprès fins a quatre accions judicials contra el club. Entre elles, destaca la impugnació de la passada Assemblea General, on els socis compromissaris van votar a favor de portar Laporta als tribunals.

El jutjat de primera instància número 30 de Barcelona -el mateix que va obligar Laporta a convocar eleccions el 2006- ha admès a tràmit una demanda d’impugnació dels acords socials de la passada Assemblea, en concret dels punts del dia 2 i 3 -resultats de l’auditoria preventiva i aprovació de comptes i consegüent acció social de responsabilitat-, d’acord amb la vulneració de l’article 50 dels Estatuts del club. Tot això en defensa pròpia contra “maniobres indecents” de Rosell.

“Els fonaments en els quals basem aquesta demanda d’impugnació i les nostres pretensions és que es reconegui que han vulnerat -en referència a la Junta actual- el dret a defensar els nostres comptes i que se sotmetin a vot en Assemblea”, ha apuntat Laporta. “Els motius que fonamenten la demanda és que el procés assembleari ha estat incorrecte perquè no té prou quòrum”, ha explicat.

A més, han presentat diligències per exhibir i dipositar l’auditoria preventiva encarregada pel FC Barcelona a l’empresa auditora ‘KPMG’. Laporta i Oliver, demandants en aquesta acció judicial, volen obtenir per via judicial l’auditoria preventiva i, quan la tinguin, la usaran com a base per a una futura querella criminal contra Rosell, l’actual Junta del FC Barcelona i estudien fer-ho també contra ‘KPMG’.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa