Món Esport
Guerra d’acusacions entre els principals aspirants a la presidència
  • CA

Queda lluny aquell temps en el qual Marc Ingla i Sandro Rosell compartien despatxos en els primers compassos de la presidència de Joan Laporta. Avui, els dos precandidats lideren les enquestes en la cursa electoral i ambdós semblen disposats a fer el possible per ocupar el càrrec que deixa vacant Laporta.

El primer en encendre els ànims ha estat Ingla, qui en una entrevista a TV3 ha estat preguntat sobre una suposada investigació per frau oberta per la fiscalia de Brasil i en la qual estaria vinculat Rosell. El precandidat ha assegurat que l’exvicepresident esportiu del Barça està “encausat” per aquest afer i que té un desfici per “col·leccionar querelles”. Ingla, però, ha assegurat que ell no és el responsable de difondre aquestes informacions i que només cal “buscar al Google” per comprovar que els draps bruts de Rosell respecte unes suposades comissions il·legals cobrades per uns partits amistosos jugats al país sud-americà, són certs.

La reacció de Rosell no s’ha fet esperar i hores després de les paraules d’Ingla ha anunciat que presentarà una demanda contra l’exdirigent blaugrana. “Ingla s’ha passat de la ratlla. Presentarem una demanda per defensar el nostre honor”, ha dit Rosell des d’Andorra. Segons Rosell, fins ara ha deixat passar “els rumors, insinuacions i llegendes urbanes” que s’han fet córrer sobre ell, però ha insistit que aquesta vegada Ingla ha traspassat tots els límits. “Jo no estic encausat ni he estat encausat mai en res”, ha subratllat apuntant que tot el que s’ha escrit sobre aquesta investigació al Brasil són “difamacions”.

Finalment i, en la posada de llarg de la precandidatura de Marc Ingla al Mercat de les Flors de Barcelona, el precandidat ha suavitzat el to de les seves crítiques i ha subratllat que dir que Rosell està “encausat” ha estat un error. Malgrat tot no ha desmentit les seves acusacions sobre el cas del Brasil i ha apuntat que el seu rival a les urnes “s’hauria d’explicar amb pèls i senyals en lloc de defugir el tema querellant-se”.

Amb tot s’evidencia que els retrets entre uns i altres precandidats no seran anecdòtics aquests dies i que en el camí a la presidència del Barça tot sembla permès, malgrat que finalment tots dos precandidats han fet una crida al joc net.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa