Món Esport
Guardiola: “Un dia prendrem mal”
  • CA

La imatge més vergonyosa del partit de la tornada de la Supercopa d’Espanya ha estat en els darrers minuts quan aprofitant una picabaralla multitudinària l’entrenador del Madrid, Mourinho, s’ha dirigit directament al segon entrenador del Barça, Tito Vilanova, per posar-li literalment el dit a l’ull. Les imatges són precises, doncs en roda de premsa, l’entrenador blanc, en ser preguntat pel fet, només ha respost: “Pito Vilanova, no sé qui és Pito Vilanova?”.

En canvi, l’entrenador del Barça, Pep Guardiola, sempre més atent i educat, fins i tot a les dues de la matinada, ha respost a la mateixa pregunta només amb una advertència: “Les imatges parlen per si soles. No es poden fer aquestes coses. Ells pensen que sempre ens tirem i nosaltres pensem el contrari. No ens convencerem, però algun dia prendrem mal, i tots en som responsables”.

I, en defensa dels jugadors blaugrana, Guardiola afegia: “Tinc uns jugadors modèlics amb moltes coses, però no els convencerem. Nosaltres seguirem jugant a futbol i estarem calladets. Jo puc fer alguna cosa més amb els meus jugadors, però no estic aquí per donar lliçons a ningú”.

La premsa de Madrid també avisa

Fins i tot la premsa madridista s’ha posat al costat del Barça. El director del diari As, Alfredo Relaño, ha reconegut en un article “encara que faci mal, la veritat és que el Madrid no va saber perdre” i diu que “el Madrid ha de controlar” accions com la puntada final de Marcelo.

També demana al president de l’entitat, Florentino Pérez, que “reflexioni seriosament sobre això, perquè comença a ser greu”. “Aquests partits es veuen a tot el planeta i, mentre que el Barça dóna una imatge d’exquisidesa i bon joc, el Madrid marxa amb el cartell d'”equip ferotge i busca-raons”, diu el director d’As. “El Madrid va tornar a perdre a la sala de premsa quan Mourinho no va ser capaç de disculpar-se per la seva horrible actitud amb Tito Vilanova”, insisteix.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa