Món Esport
Guardiola: “Touré Yaya no jugarà fins que el seu representant no es disculpi”
  • CA

Pep Guardiola no s’està per criaturades. El tècnic català ha estat molt clar en la roda de premsa prèvia al Swansea City-Manchester City, de la Capital One Cup, quan ha estat preguntat per l’exclusió de l’exblaugrana Touré Yaya de les darreres convocatòries. 

El migcampista ivorià només ha disputat un dels vuit partits jugats pel Manchester City aquesta temporada. I va fer-ho, precisament, en la tornada de la prèvia de la Lliga de Campions davant l’Steaua de Bucarest, en una eliminatòria totalment decidida en el partit d’anada, on els citizen van golejar per 0-5 els seus rivals romanesos. Aquell dia, Touré Yaya va disputar els 90 minuts, els únics dels quals ha disposat l’exjugador del Barça en aquest inici de curs.

 

Però Pep Guardiola no té un motiu esportiu per excloure Touré de les convocatòries. I ho ha volgut deixar evident en públic, on ha explicat les raons que l’han empès a deixar-lo fora de l’equip. Unes causes que apunten, directament, a l’agent del migcampista, Dimitri Seluk: “Va ser molt difícil per mi no incloure’l a la Champions League, perquè sé que ell és molt bon noi. Però el dia abans, el seu mànager va parlar. Des d’aquell moment, Yaya està fora, excepte si el senyor Seluk fa una roda de premsa o parla amb els seus amics dels mitjans, perquè a mi no té coratge de trucar-me, i demana perdó primer al Manchester City, després als seus companys d’equip i finalment a l’entrenador. Quan això passi, Yaya formarà part del grup i tindrà les mateixes oportunitats de jugar tots els partits. No puc acceptar, com entrenador, que cada mànager parli als mitjans cada cop que el seu jugador no juga. Sé que Seluk estima Touré; doncs si l’estima, que m’ho demostri i demani perdó. No em puc imaginar, en el meu període com a jugador, que el meu mànager anés a la premsa i parlés malament de Johan Cruyff. Potser és una nova era, en la qual tot està canviant, però jo sóc un home antic, d’una altra generació, on els mànagers fan la seva feina, els jugadors la seva i els entrenadors la seva pròpia. Ara, els mànagers es creuen més del que són. Si té algun problema, que vagi a veure Txiki Begiristain i li expliqui. Si Seluk no corregeix, Touré no jugarà més”.

 

I Seluk no es disculpa, tot el contrari

El representant de Touré Yaya, poques hores després de les declaracions de Pep Guardiola, ha decidit no disculpar-se davant el tècnic català i seguir pressionant l’entrenador del Manchester City. Dimitri Seluk ha llançat més llenya al foc: “Guardiola ha guanyat uns quants partits i ja es creu el rei. Visc a Europa i puc dir el que vulgui sense que Guardiola m’ho impedeixi.”

 

El mànager de l’ivorià ha seguit: “Em disculparé davant Guardiola si ell es disculpa davant Pellegrini. Manuel va firmar un contracte l’any passat i el van fer fora perquè arribés Guardiola. Pellegrini sí que és un cavaller. Guardiola també s’ha de disculpar davant Hart perquè no és normal arribar a Anglaterra i carregar-se els pocs jugadors anglesos que tens.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa