Món Esport
Guardiola: “Tinc la sensació que no hem estat tan malament”
  • CA

Guardiola ha sortit abatut a la sala de premsa del Camp Nou, intentant descarregar els seus jugadors de culpa: “no tinc retrets cap als futbolistes, considero que no hem estat tan malament”, ha assegurat el de Santpedor.

“Hi ha dues maneres de jugar contra aquests futbolistes”, ha dit. “Tancant-nos tots a darrere o treient-los la pilota. Com no sé tancar-me, hem intentat fer el contrari”, ha afirmat. “El primer gol ens ha tocat, perquè hem tingut deu minuts i després de l’expulsió ja hem vist un altre partit”.

Ha insistit Guardiola en el moment de l’expulsió, fixant-la com el punt clau del partit. “Jugar 10 contra 11 35 minuts no és fàcil. Fins a l’expulsió el partit estava obert. Arribàvem i creàvem ocasió, no com el dia del Bayern”, ha confessat. “Però aquí mana el resultat, hem de felicitar el Barça”.

L’evolució de Messi

“Sempre m’ha semblat molt bo. Quan el vaig conèixer ja feia el que ha fet avui”

L’errada de Bravo

“Bravo no perdrà confiança. El futbol és un joc d’error. És un dels millor dels darrers 10 anys, no tinc cap dubte. Ell és el primer que està decebut però n’aprendrà d’això”.

“Contra l’Everton vam jugar més en llarg amb el porter, però jo sóc fidel a aquest estil, el de jugar amb el porter, perquè la majoria de vegades serveix i es creen moltes oportunitats. Fins al darrer dia de la meva carrera jugaré així”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa