Món Esport
Guardiola suspèn una roda de premsa amb mitjans catalans
  • CA

L’entrenador del Bayern de Munic, Pep Guardiola, ha decidit suspendre la roda de premsa que havia de fer aquest dimecres al migdia en l’Open Media Day de la Champions, a causa de “la situació especial” que pateix el club alemany per les lesions. En la compareixença hi havia força mitjans de comunicació catalans. En el lloc de Guardiola seran els jugadors els qui atendran els mitjans en aquesta roda de premsa especial de la Champions.

D’altra banda, cal recordar que Guardiola ja va fer ahir una roda de premsa pel partit de les semifinals de la Copa Alemanya contra el Borussia, i divendres en fa una altra, prèvia al partit de la Bundesliga, a més de la que farà el dissabte, després del mateix matx. Entre les lesions i la saturació de rodes de premsa, el tènic de Santpedor ha decidit no assistir a la d’aquest dimecres.

Sense Robben ni Lewandowski

En el partit d’aquest dimarts contra el Borussia Dortmund, on el Bayern va caure eliminat a les semifinals de la Copa d’Alemanya, Arjen Robben va patir un trencament muscular a la cuixa esquerra i es perdrà el que queda de temporada.

A aquesta baixa segura pel duel contra el Barça se li suma la de Robert Lewandowski, que en el mateix partit es va trencar la mandíbula superior i la cavitat nasal, a més de patir una commoció cerebral. El davanter tampoc podrà disputar ni l’anada ni la tornada contra els blaugrana.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa