Món Esport
Guardiola segueix reforçant el City: el darrer fitxatge, John Stones
  • CA

El Manchester City FC segueix amb la seva transformació de plantilla per tal de poder competir per la Premier League i la Lliga de Campions aquesta propera temporada, un curs que s’inicia a Anglaterra aquest dissabte 13 d’agost. El conjunt dirigit per Pep Guardiola ha aconseguit, aquest dimarts, signar un dels futbolistes més cotitzats pels grans equips europeus durant els últims mesos, incloent-hi el Barça. John Stones, central anglès de només 22 anys, aterra a Manchester convertint-se en el defensa més car de la història del futbol.

 

Guardiola ja té el central que li feia falta. Les proves realitzades durant els passats enfrontaments de pretemporada, amb migcampistes com Fernando o laterals com Kolarov situats a l’eix de la defensa, deixaran d’executar-se per donar pas al flamant fitxatge, el central procedent de l’Everton, pel qual el Manchester City ha pagat 55 milions d’euros.

 

Stones arriba a l’Etihad Stadium per ser titular indiscutible, després d’una inversió que supera amb escreix les realitzades pel París St.Germain i el Manchester United en els fitxatges de David Luiz (49,5 milions d’euros) i Rio Ferdinand (46 milions), respectivament. La seva experiència a la Premier League, tot i l’edat, ajuda a Guardiola a definir un nou líder per a la seva defensa, essent conscient dels problemes físics del seu capità, el belga Vincent Kompany.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa