Món Esport
Guardiola: "Tu et creus Schuster? Jo tampoc"
  • CA

L’entrenador del Barcelona, Josep Guardiola, creu que les declaracions de Bernd Schuster, tècnic del Reial Madrid, sobre les nul•les opcions que té el seu equip de guanyar dissabte que ve al Camp Nou, corresponen a una estratègia estudiada de l’alemany per motivar els seus homes. Queden pocs dies per un dels partits de màxima rivalitat de la temporada i el Barça supera en nou punts als blancs.

“Tu et creus Schuster? Si tu no te’l creus, jo tampoc”, ha respost Guardiola a un periodista quan aquest li ha preguntat sobre les declaracions victimismes de l’entrenador madridista. El tècnic del conjunt blaugrana ha dit estar “totalment convençut” que el Reial Madrid vindrà al Camp Nou a guanyar el partit, “i si no estem bé ens guanyaran”, ha advertit.

Guardiola pensa treure dissabte els millors homes al terreny de joc i per això ha decidit donar demà descans a vuit tiutlars davant el Xakhyat Donetsk en partit de la Lliga de Campions, match que afronta amb la tranquil•litat de ser primer de grup.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa