Món Esport
Guardiola continuarà ingressat fins demà
  • CA

L’entrenador del FC Barcelona, Josep Guardiola, que pateix una hèrnia discal, romandrà ingressat al centre hospitalari USP Institut Universitari Dexeus de Barcelona fins demà, segons fonts del centre mèdic.

El tècnic blaugrana, que ha estat ingressat així que va arribar de València, on el FC Barcelona es va imposar per la mínima (0-1), ja arrossegava molèsties des de feia setmanes. En principi, es va pensar que el dolor era fruit d’una lumbàlgia aguda, però després de les proves se li va diagnosticar una hèrnia discal.

El de Santpedor seguirà tractament farmacològic i epidural de manera que, com a mínim de moment, evitarà el quiròfan. Tot i això, la seva presència en el partit d’aquest dissabte davant del Saragossa -a les 20.00 hores- i la de dimarts vinent davant de l’Arsenal, corresponent a la volta dels vuitens de final de la Lliga de Campions, és una incògnita.

En cas de no poder dirigir l’equip des de la banqueta, el seu segon, Francesc “Tito” Vilanova, serà l’encarregat d’impartir les ordres a la plantilla del FC Barcelona, tal com ha dirigit els entrenaments en aquests tres dies que Guardiola ha estat ingressat. Els serveis mèdics del club emetran aviat un comunicat oficial amb l’estat de l’entrenador.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa