Guardiola assegura la continuïtat d’Eto’o al Barça

Finalitza un dels grans serials esportius de l’estiu: finalment el davanter camerunès Samuel Eto’o no se n’anirà del Barça. Així ho ha confirmat el tècnic blaugrana, Josep Guardiola, que ha subratllat el “bon comportament” del jugador, que ha marcat cinc gols en els quatre partits amistosos disputats, ha estat la clau en el seu canvi de decisió. “Es queda perquè vull jo i vol ell”, ha sentenciat Guardiola.

“Encantat” amb el rendiment i el comportament d’Eto’o al llarg de la pretemporada, l’entrenador del Barça ha explicat que la seva obligació és “treure rendiment a tots els jugadors que tinc a la meva disposició” i que per aquesta raó ha optat per comptar amb el davanter camerunès.

Tot i que durant la seva presentació com a tècnic del Barça Guardiola va ser molt clar a l’hora de comunicar que no comptaria amb Eto’o, l’entrenador blaugrana ha oficialitzat la continuïtat del jugador camerunès apel·lant a la seva actitud “tant dins com fora del camp”. “Forma part de la meva feina prendre decisions i ara decideixo que Eto’o segueixi amb nosaltres”, ha conclòs.

Nou comentari