Món Esport
Guardiola admet que arriben a la final de la Copa del Rei amb deficiències respecte el rival
  • CA

El primer títol de la temporada, després de la decepció de diumenge, pot arribar demà a València. L’entrenador del Barça, Pep Guardiola, ha admès que l’Athletic, el rival a la final de la Copa del Rei, es troba en avantatge físic i mental perquè fa setmanes que només es prepara per aquesta fita.

L’equip tindrà una baixa que no ha pogut evitar. El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol ha desestimat les al•legacions presentades pel Barcelona per evitar la sanció d’Eric Abidal expulsat en el darrer partit de Lliga davant del Vila-real.

Malgrat els intents de Guardiola per intentar rebaixar la tensió dels jugadors, Barcelona es prepara altre cop per celebrar el primer títol de la temporada. L’Ajuntament de Barcelona, el Departament d’Interior, TV3, Sport i El Periódico de Catalunya han organitzat un acte festiu i mediàtic a Plaça Catalunya per celebrar el títol. Acte que diumenge es va suspendre.

També es prepara, amb eufòria, la ciutat de València. Fins i tot han ideat una orxata per cada un dels finalistes de la Copa de la Rei. L’orxata culer està fet amb orxata, licor de préssec sense alcohol, xarop de maduixa i colorant blau, mentre la beguda de l’equip de Bilbao consta d’orxata, lima i xarop de maduixa.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa