Món Esport
Gran primera fila d’Espargaró al Gran Premi d’Alemanya
  • CA

Aleix Espargaró ha donat la sorpresa en colar-se a la primera fila del Gran Premi d’Alemanya de Moto GP. El pilot català marca la seva millor classificació de la temporada, només per darrere de Johann Zarco i Fabio Quartararo. El francès de Ducati ha aconseguit la pole malgrat caure en els últims minuts de la sessió. De fet, precisament la seva caiguda ha provocat una bandera groga que ha impedit que els pilots que venien darrere completessin les seves voltes.

Espargaró ha tornat a fer una actuació excepcional, superant el quart lloc que ja va obtenir a Itàlia i aconseguint una primera fila històrica per a la seva marca, Aprilia. Marc Márquez també ha signat una bona actuació, amb un cinquè lloc que acredita el seu progrés després de la lesió. El de Cervera té un idil·li especial amb el circuit alemany, on s’ha imposat en incomptables ocasions, i després de marcar un molt bon ritme als entrenaments lliures ha obtingut una cinquena posició que li permet somniar en tornar als primers llocs durant la cursa de diumenge.

Pol Espargaró ha obtingut la vuitena posició, mentre que Àlex Rins ha aconseguit classificar-se per a la Q2, però no ha pogut marcar un bon ritme i ha quedat relegat a l’onzè lloc. El barceloní no està aconseguint repetir els grans resultats de la temporada passada, en part degut a diverses caigudes. Tanmateix, s’ha consolidat en la primera meitat de la graella. Maverick Viñales, en canvi, ha tornat a decebre en classificar-se en la penúltima posició.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa