Món Esport
Nou Gran Premi de MotoGP cancel·lat pel coronavirus
  • CA

El Campionat del Món de Motociclisme s’ha quedat aquest dilluns sense una altra prova després que el Gran Premi del Japó, previst per al pròxim mes d’octubre –del 16 al 18–, s’hagi cancel·lat per la pandèmia del coronavirus. L’organització ha lamentat haver de suspendre la cursa al circuit de Twin Ring Motegi, que “ha estat present en el calendari des del 1999”.

“La FIM, IRTA i Dorna Sports esperen amb moltes ganes tornar a competir allà a partir del 2021 davant alguns dels afeccionats més compromesos i lleials del món”, han assenyalat en un comunicat en què Carmelo Ezpeleta, CEO de Dorna Sports, ha qualificat de “gran tristesa” aquesta cancel·lació.

“La família de MotoGP està treballant molt durament per poder reprendre la temporada i celebrar tants Gran Premis com sigui possible, sempre de la forma més segura. Per aquest motiu, la FIM i Dorna, d’acord amb IRTA i MSMA, han decidit que, fins a mitjan novembre, MotoGP romandrà a Europa per disputar tantes cites com puguem”, ha finalitzat el directiu.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa