El Gran Premi de Catalunya de motociclisme, ajornat pel coronavirus

La FIM, IRTA i Dorna Sports han confirmat aquest dimarts l’ajornament del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP, previst inicialment del 5 al 7 de juny al Circuit de Barcelona-Catalunya, a conseqüència de la pandèmia del coronavirus, que ha aturat l’activitat esportiva i, és clar, ha frenat l’inici del Mundial de la màxima categoria del motociclisme.

“Com que l’estat actual de la situació es troba en permanent evolució, la nova data del Gran Premi de Catalunya no es podrà confirmar fins que no s’aclareixi quan serà possible celebrar esdeveniments esportius. Dorna Sports publicarà un calendari revisat tan aviat com sigui possible”, ha comunicat l’organització de la cursa catalana, que no ha estat l’única del dia a suspendre’s, ja que el Gran Premi Oakley d’Itàlia, que s’havia de disputar del 29 al 31 de maig a Mugello, també ha estat suspesa.

El Circuit de Barcelona-Catalunya també ha informat que “totes les entrades del Gran Premi de Catalunya de MotoGP seguiran sent vàlides, sense necessitat de realitzar cap tràmit addicional”. Quan es confirmi la nova data del Gran Premi, s’informarà tots els espectadors de les opcions disponibles. Amb aquests ajornaments, el pròxim Gran Premi del calendari amenaçat pel coronavirus el de l’Alemanya, a Sachsenring, del 19 al 21 de juny.Més notícies

El pilot de MotoGP Andrea Iannone, suspès 18 mesos per dopatge

L’italià no podrà competir, a l’espera del recurs d’apel·lació, fins al 16 de juny del 2021

El Gran Premi d’Espanya de MotoGP, ajornat

Nova cita del Mundial de motociclisme posposada pel coronavirus

Nou comentari