Món Esport
Els favorits fallen i Márquez pot somiar amb el miracle
  • CA

Brad Binder ha estat l’inesperat guanyador del Gran Premi de la República Txeca al circuit de Brno. No partia com a favorit, ni de bon tros, però el sudafricà de KTM ha fet una cursa perfecta d’inici a final i ha obtingut la seva recompensa. Binder va ser campió del món de Moto3 el 2016 i ara, quatre anys més tard, presenta la seva candidatura a fer un bon paper a MotoGP.

Al podi l’han acompanyat Franco Morbidelli, segon, i Johann Zarco, tercer. El corredor francès havia aconseguit la pole però no ha pogut mantenir la primera posició. Molt mala cursa dels qui estan cridats a ser els campions del món amb l’absència de Marc Márquez. Fabio Quartararo, líder de la classificació, ha estat setè, Andrea Dovizioso onzè i Maverick Viñales catorzè. El de Figueres es manté en segon lloc de la general.

Pel que fa a la resta de catalans, molt bon paper d’Àlex Rins. El pilot barceloní corre mig lesionat des de fa dies i, tot i això, s’ha quedat a un pas del podi i ha obtingut la quarta posició. La nota negativa se l’endú Pol Espargaró, que ha caigut en un accident que portarà polèmica. Àlex Màrquez ha puntuat pels pèls i Aleix Espargaró no ha estat capaç de mantenir la bona posició des de la qual ha sortit i ha quedat desè.

Amb tot, Márquez pot somiar, encara, amb el miracle. El pilot de Repsol Honda es perdrà, com a mínim, les dues pròximes curses a Àustria. Tanmateix, si els seus rivals continuen desaprofitant aquestes oportunitats d’or per agafar avantatge, no seria estrany que el Tro de Cervera intentés una remuntada que seria històrica.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa