Món Esport
El Gran Premi de Bèlgica de Fòrmula 1 acaba sent una pantomima
  • CA

El Gran Premi d’Spa de Fórmula 1 ha superat qualsevol escenari surrealista que pogués imaginar un aficionat a aquest esport. La forta pluja ha impedit que la cursa comencés a les 15:00 hores, tal com estava previst. La Federació Internacional d’Automobilisme (FIA) no ha tingut més remei que anar ajornant constantment l’inici de la prova a l’espera que sortís el sol. Però l’escenari no millorava i el retard de l’arrencada del GP de Bèlgica superava les tres hores.

Llavors, la FIA ha decidit dur a terme la sortida de la cursa amb el cotxe de seguretat sobre el circuit, per tant, era impossible veure qualsevol mena d’avançament. Quan només s’havien dut a terme tres voltes del Gran Premi, la federació ha donat per acabada la cursa i ha anunciat que la classificació definitiva era la que havia quedat en aquell moment. La FIA tan sols ha repartit la meitat dels punts als deu primers classificats.

Els únics canvis a la classificació respecte a la sortida s’han produït per errors individuals. Sergio Pérez sortia setè i ha perdut el control del seu vehicle i ha topat amb el mur durant la volta de reconeixement. El seu equip ha arreglat el seu cotxe a temps que pogués competir gràcies al retard de la sortida, però el mexicà ha començat la cursa en última posició. A més, Bottas i Norris han perdut algun lloc a causa d’errors de pilotatge.

La victòria ha estat per Max Verstappen, que no ha tingut cap problema per conservar la primera posició. George Russell i Lewis Hamilton han completat el podi del GP de Bèlgica. Ara, el pilot britànic té tan sols tres punts d’avantatge a la classificació del Mundial sobre Verstappen.



Més notícies
Fabio Quartararo durant el GP d'Estiria | Europa Press
Fabio Quartaro s’imposa a Silverstone i tres catalans protagonitzen la lluita pel podi
Notícia: Fabio Quartaro s’imposa a Silverstone i tres catalans protagonitzen la lluita pel podi
Comparteix
Álex Rins acaba segon després d'una gran actuació i Aleix Espargaró és tercer
Els jugadors del Barça celebren un gol contra el Getafe | Europa Press
El Barça suma tres punts que no convencen, però que donen aire abans de l’aturada (2-1)
Notícia: El Barça suma tres punts que no convencen, però que donen aire abans de l’aturada (2-1)
Comparteix
Els blaugranes superen el Getafe amb gols de Sergi Roberto i Memphis Depay

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jaume Joan a agost 30, 2021 | 10:31
    Jaume Joan agost 30, 2021 | 10:31
    Quant plou aquestes joies d'avui dia , no saben conduir?, quina diferència de nivell amb els veritables pilots.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa