Món Esport
El Gran Premi de l’Azerbaidjan, la vuitena cursa de la Fórmula 1 ajornada pel coronavirus

El Gran Premi de l’Azerbaidjan, inicialment previst per al pròxim 7 de juny, s’ha convertit aquest dilluns en la vuitena cursa del Mundial de Fórmula 1 suspesa a causa de la pandèmia del coronavirus.

“L’ajornament ha estat acordat després d’extenses discussions amb la Fórmula 1, així com amb la FIA i el govern de la República de l’Azerbaidjan. És resultat directe de l’actual pandèmia mundial de Covid-19 i s’ha basat completament en l’orientació experta que ens han proporcionat les autoritats pertinents”, ha explicat l’organització de la cursa en un comunicat.

La prova de Bakú segueix el camí dels Grans Premis d’Austràlia, Bahrain, Vietnam, la Xina, Holanda, Espanya (a Montmeló) i Mònaco, que també han estat suspesos en les últimes setmanes. Ara el centre d’atenció se situa al Canadà, que podria obrir la temporada el 14 de juny, encara que la incertesa continua sent màxima a mesura que s’estén el coronavirus.

La setmana passada, la Fórmula 1 va decidir avançar el descans que sol programar a l’estiu als mesos de març i abril per poder guanyar temps i espai al calendari. A més, també va endarrerir fins al 2022 el revolucionari canvi de la normativa tècnica inicialment previst per a l’any vinent.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa