Món Esport
El Govern destinarà 20 milions d’euros al sector esportiu per pal·liar l’impacte del coronavirus
  • CA

El Govern de la Generalitat de Catalunya destinarà 20 milions d’euros al sector esportiu per ajudar-lo a combatre les pèrdues ocasionades per l’aturada de l’activitat per culpa del coronavirus. Segons ha informat aquest dimecres Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport, l’executiu dedicarà recursos amb l’objectiu de donar un cop de mà a un sector molt afectat per les mesures per contenir la pandèmia.

Als ajuts hi podran accedir tant les entitats –clubs, federacions, consells esportius…– com les empreses esportives –principalment els gimnasos–. “Confiem a ajudar el sector en un moment complicat”, ha declarat Figueras. “Pròximament, anunciarem terminis i procediment per sol·licitar-los”, ha afegit.

Cal recordar que, aquest dilluns, l’esport català va recórrer al TSJC la suspensió de les competicions i el tancament de les instal·lacions. “Som part de la solució, no del problema”, va remarcar la Unió de Federacions Esportives de Catalunya a través del seu president, Gerard Esteva. La situació, no cal dir-ho, és molt greu per a un sector que va patir molt les conseqüències econòmiques de la primera onada de la Covid-19 i pel qual les últimes mesures del Govern han estat “un cop mortal”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa