Golejada d’or contra el Rayo (0-4)

Dotze de dotze. El Barça ja suma quatre victòries consecutives –i sense encaixar cap gol- després de la victòria al camp del Rayo Vallecano (0-4). D’aquesta manera, les blaugrana han consolidat el lideratge de la Lliga amb dotze punts, a dos de l’Atlètic de Madrid, el València, l’Athletic de Bilbao i el Llevant. El tècnic Xavi Llorens ha realitzat rotacions, tenint en compte el partit de Champions League del proper dijous a Minsk. D’aquesta manera, han quedat fora de la convocatòria Leila Ouahabi, Olga García, Marta Unzué i Bárbara Latorre, mentre que Line Roddik i Sandra Paños s’han quedat a la banqueta.

Els 90 minuts de partit contra el cuer han estat marcats pel domini de l’equip de Xavi Llorens, malgrat la incomoditat en alguns moments i la dificultat d’encert de cara a porteria. Alexia Putellas, autora d’un hat-trick, ha inaugurat el marcador al minut 40 després d’una centrada de Marta Torrejón. Uns minuts més tard, abans del descans, la davantera ha marcat el segon des de la frontal de l’àrea. La tercera diana d’Alexia ha arribat al minut 60, gràcies a una centrada de Mariona Caldentey. D’aquesta manera, la molletana es converteix en la màxima golejadora de la Lliga amb cinc gols. Finalment, a deu minuts del final del partit, Ange Koko s’ha estrenat com a golejadora amb la samarreta del Barça, marcant el quart gol amb un xut creuat des de la dreta.

Amb aquesta victòria, el Barça ha resolt el primer dels cinc enfrontaments que tindran en els pròxims quinze dies. L’equip viatjarà aquesta setmana a Bielorússia per disputar els setzens de final de la UEFA Women’s Champions League contra el Minsk el proper dijous 6 d’octubre.