Godall negocia amb Soriano i Laporta recondueix el seu suport cap a Ferrer

El president del Barça va fer un darrer intent amb Sala Martín abans d'haver de reconèixer Ferrer com a candidatura "continuista"

Les eleccions al F.C Barcelona comencen a ser un bodevile. El president del club, Joan Laporta, ha decidit retirar el seu suport a Alfons Godall, en assabentar-se que aquest hauria començat converses per formular una candidatura conjunta amb Ferran Soriano, qui encara no ha presentat oficialment candidatura però les enquestes fetes pel club li auguren molts bons resultats.

Encara que aquesta unió no està confirmada, la voluntat de pacte de Godall ha obligat al president del Barça a reorientar -després que Xavier Sala Martín tornés a rebutjar ser candidat- el qualificatiu de candidatura continuista vers a la proposta de Jaume Ferrer, la qual havia estat públicament menystinguda per Laporta. L’objectiu és evitar que ni Ferran Soriano ni Sandro Rosell, declarats “enemics” de l’actual president del Barça, arribin al càrrec.

En declaracions a RAC1, Godall ha reconegut que ell “sempre ha estat partidari de buscar espais de suma amb més gent, en particular, amb en Ferran Soriano, una proposta que incomodava el president”. El fins ara candidat de Laporta ha manifestat que Soriano “pot aportar coses molt positives” al club i ha recordat a l’actual president que “s’ha de saber marxar”.

De fet, Godall ha volgut deixar clar que “ell no plega veles” i que la seva proposta encara és “una bona opció”, però ha declarat que “les enquestes diuen que una entesa és molt potent i és la millor possibilitat per guanyar”, però Laporta es nega a donar suport a res que porti el nom de Soriano, qui va plegar de la junta per desavinences amb l’advocat.

Aquesta decisió de Godall ha estat una sorpresa relativa, ja que molts membres de la junta ja dubtaven de si el candidat continuista tenia suficient personalitat per aguantar els comissis. La recent inauguració d’un local de 420 metres quadrats a Ronda Universitat com a seu de la campanya semblava confirmar, però, que tot anava per bon camí.

Nou comentari