Món Esport
El Girona assumeix que Stuani no continuarà
  • CA

Cop anímic molt dur per als aficionats del Girona. Pocs dies després de quedar-se a les portes de l’ascens a Primera, els seguidors blanc-i-vermells han sabut, a través de Quique Cárcel, que és molt probable que Cristhian Stuani marxi de Montilivi aquest estiu. El director esportiu ha donat la cara en una roda de premsa en què ha emprat un discurs pessimista que ha esborrat qualsevol rastre d’il·lusió entre l’afició, no només amb el futur del davanter uruguaià sinó també amb el dels altres futbolistes amb fitxes elevades i, en conseqüència, el del club.

“És difícil mantenir un jugador amb els números que ell té. Al futbol es busca molt el gol i ell ha demostrat durant tres anys que en té molt. Serà un jugador amb moltes ofertes. No el puc descartar al 100% i sé el que ell sent per aquests colors, però si som realistes, la situació està molt complicada i el més probable és que deixi el club. Només li podem agrair tot el que ens ha donat”, ha reconegut amb contundència Cárcel sobre el futur d’un futbolista que ha marcat 72 gols els últims tres anys.

El màxim responsable esportiu ha assegurat que està “trist” després “d’un nou cop psicològic traumàtic” i ha avançat que “la realitat del nou pressupost serà molt diferent del que hem tingut aquesta temporada passada”. “Hem d’oblidar-nos d’aconseguir coses grans. Lluitarem per aconseguir els 50 punts i assegurar la permanència a Segona. Tot serà més humil. Hem deixat de ser els favorits, una condició que ens ha perjudicat. La història ens demostra que hi ha molts equips que s’han quedat a només un pas de Primera, com nosaltres enguany, i han acabat baixant a Segona B”, ha remarcat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa