Món Esport
Gianluigi Buffon entra a la història de la lliga italiana
  • CA

Gianluigi Buffon ha superat, aquest diumenge, el rècord d’imbatibilitat històric de Sebastiano Rossi a la Serie A italiana. El capità de la Juventus ha aconseguit, durant el derbi davant el Torino, superar els 929 minuts imbatut de l’exporter milanista en l’època dels anys 90, quan va estar vuit partits sencers sense encaixar gol.

El número ‘1’ de la Juventus ha entrat al llibre de llegendes del futbol italià amb la xifra aconseguida aquest diumenge, un rècord que s’havia mantingut durant 22 temporades consecutives. Un dels herois d’aquesta nova Juve, l’equip que ha aixecat els últims quatre Scudetti -i va camí del cinquè-, ja ha pogut escriure el seu nom amb lletres d’or.

El rècord de Buffon va començar el dia 10 de gener, amb un gol del rodamón Antonio Cassano en el minut 64 de partit davant la Sampdoria, i s’ha mantingut durant deu partits més, fins el gol de Belotti en el derbi torinès: Udinese, Roma, Chievo Verona, Genoa, Frosinone, Nàpols, Bolonya, Inter, Atalanta, Sassuolo i els 55 primers minuts del Torino-Juventus d’aquest diumenge.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa