Gerra d’aigua freda pel Barça B a Gavà (1-0)

El Barça B ha perdut contra pronòstic al camp del Gavà (1-0). Un gol de falta directa de Boris Garrós ha decantat el partit per l’equip del Baix Llobregat, que ha defensat tot el partit i ha aprofitat una de les poques ocasions que ha tingut. Triomf patit del Gavà més encara després de la rigorosa expulsió de Mario Gómez, central dels gavanencs, a les acaballes de la primera meitat.

Un gran xut des de la frontal de Boris ha provocat l’èxtasi de l’Estadi Municipal de la Bòbila, emprenyat amb l’àrbitre per les decisions que ha pres.

Plantejament del Barça B

Gerard López ha situat a Palencia al lateral dret amb Nili, d’extrem a la mateixa banda. El Barça ha canalitzat el joc per les bandes, amb Nili i Perea. El filial ha estat espès. Ha dominat sense generar perill, frenat en sec Carles Aleñá entre un bosc d’arbres gavanencs. El de Mataró ha fet de Messi, baixant a rebre amb total llibertat de moviments.

S’ha crescut el Gavà al final de la primera part. David Jiménez ha tingut la més clara del partit, internant per banda dreta, encanonant Suárez, que ha tret una mà prodigiosa per evitar l’un a zero, just abans del cop de timó del partit.

A punt d’arribar al minut 45, una pilota penjada al cercle central ha acabat amb Mario Gómez, el central del Gavà, expulsat. Romera s’ha aixecat per pentinar la pilota i el jugador gavanenc ha impactat amb el colze al cap de Romera, fent-li un trau a la cella.

S’ha excedit Alexander González González, l’àrbitre canari, en mostrar-li la vermella directa al jugador del conjunt del Baix.

Setge sense premi

Amb un jugador més, la segona part ha estat un vendaval blaugrana. Primer Aleñà, amb una jugada individual, ha estat a punt d’anotar un gran gol. La mà de Craviotto l’ha evitat, com més tard (52′) ha desviat un xut sec de Perea.

El pal també s’ha interposat entre el Barça i el gol al minut 59, després d’una falta lateral des del costat dret picada per Aleñá i fregada amb el cap perMarlon. Un minut després s’ha repetit la mateixa jugada, aquest cop rematada per Fali al fons de la xarxa, però invalidada per fora de joc (que no era).

El setge culer ha estat molt intens a la segona meitat. Perea al 75 ha estat a punt de fer el gol des del vèrtex esquerre de l’àrea.

Ha estat aleshores quan el magistral llançament de Boris de falta directa ha desequilibrat el partit i ha descentrat el Barça B, que no ha collat més la porteria de Craviotto, estabornit després d’un cop en un moment transcendental del partit. Tot i això, una jugada embolicada dins l’àrea gavanenca ha pogut significar l’empat, ja que els gavanencs l’han tret de dins la porteria. Els de Gerard queden quarts a dos punts del líder, que és l’Ebro.