Els germans Márquez donen material sanitari a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida

Els germans i pilots de MotoGP Marc i Álex Márquez han fet una donació de material sanitari a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida per ajudar a la lluita contra el coronavirus i els pacients que estan sent víctimes d’aquesta pandèmia.

En concret, els de Cervera han donat equipaments per al control de pacients semicrítics afectats per la Covid-19 com per exemple aparells de radiologia digital portàtil i analitzadors de gasos. Aquests equips permetran dur a terme el seguiment a peu de llit de pacients amb afectació pulmonar greu.

Marc i Álex Márquez se sumen, d’aquesta forma, a altres empreses i particulars que aquests dies han fet donacions a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, sigui a través d’aportacions econòmiques o mitjançant el lliurament de material protector.

“Des de la Gerència Territorial de l’ICS Lleida, Alt Pirineu i Aran i Gestió de Serveis Sanitaris agraïm aquestes mostres de solidaritat que ajuden els professionals a continuar desenvolupant la seva labor en les millors condicions possibles en aquests moments tan difícils que està vivint la societat”, ha comunicat el centre hospitalari.Més notícies

Nova multa de la UEFA al Barça

El màxim organisme del futbol continental ha sancionat el Barça amb 15.000 euros amb motiu del partit contra el Nàpols del passat 25 de febrer a San Paolo

Pape Diouf, expresident del Marsella, mor per coronavirus

Diouf va ser el primer president negre d'un club europeu del màxim nivell