Gerard Piqué hi torna amb Kevin Roldán

El futbolista del Barça creu que "va ser graciós i divertit, quedarà per sempre", en referència a la broma en la celebració de l'última Champions

El futbolista del Barça Gerard Piqué ha tornat a parlar de Kevin Roldán i de la broma que va fer durant la celebració de l’última Champions per fer mofa de Cristiano i la mala temporada del Reial Madrid. En una entrevista a Movistar , que s’emetrà sencera dimarts que ve, el central blaugrana ha dit que “segueixo pensant que va ser graciós i divertit, quedarà per sempre”.

En aquesta línia, el jugador barceloní ha afegit que “mentre hi hagi respecte i no insultis ningú, no és pas dolent criticar el rival. El públic del Bernabéu és molt respectuós, mai no ha passat res estrany”, ha opinat.

D’altra banda, Piqué ha valorat els xiulets que rep quan juga amb la selecció espanyola: “És una circumstància que m’ha tocat viure, a ningú no li agrada. Deixar ara de la selecció [espanyola] seria donar la raó a gent que no la té. Jo he optat per continuar i seguint aportant el que pugui”, ha conclòs.

Nou comentari