Món Esport
Gasol no descarta acabar la seva carrera al Barça

Pau Gasol ha admès que seria “atractiu acabar en els Lakers” i també al “Barça” perquè “tindria molt de sentit“, però també ha afirmat que “caldrà veure les opcions reals” a l’hora de decidir, un moment que es marca per als mesos d’octubre i novembre. “Em trobo bastant bé, tinc bones sensacions, però encara continuo esperant unes proves que confirmin que el peu està bé. La pandèmia ha alentit el procés, però això no és del tot negatiu. Estic més tranquil per recuperar-me. Veurem el que passa, anirem pas a pas i amb la intenció de continuar avançant. La meva primera idea és recuperar-me i no pensar en situacions específiques”, ha assegurat en la presentació de la Pau Gasol Virtual Academy by Santander.

“Quan estigui totalment recuperat veurem quina és la millor situació. És atractiu acabar als Lakers o el Barça, però caldrà veure les possibilitats reals i què serà millor tenint en compte les circumstàncies d’aquest moment. Tinc la ment oberta i vull valorar-ho de manera objectiva”, ha manifestat sobre el seu futur. “Veurem quan arribi octubre o novembre i sigui el moment de prendre una decisió. Si l’os es cura i respon, ja sigui a l’NBA o a Europa, vull tornar”, ha indicat. En aquest sentit, el de Sant Boi ha admès que Barcelona és el lloc “que més sentit” té a nivell personal, per la seva família i per haver començat la seva carrera en el club culer.

En relació amb el format que decidirà el títol aquesta temporada de l’NBA, Gasol ha dit que serà “estrany”. “Tots tenim el desig de reprendre les competicions, però s’han de delimitar tots els riscos possibles. L’objectiu és que es reprenguin les competicions amb una certa normalitat i des de casa puguem gaudir dels esports. És normal que hi hagi hagut incertesa i fins i tot estar en contra de tornar, però a l’NBA hi ha hagut una votació i s’ha preguntat als jugadors i propietaris”.

“La majoria ha dit que sí, vol jugar, a partir d’aquí s’ha buscat la fórmula, que començarà el 31 de juliol a Orlando, i crec que és positiva. “També és veritat que els jugadors que arribin més lluny estaran tres mesos tancats a l’hotel. Fent test cada dia o dos dies i esperem que no hi hagi contagis. Segur que és un exemple més de reinvenció entenent que hi ha unes certes inseguretats. Confiem que tot surti bé”, ha afegit.

Respecte als Jocs Olímpics, Gasol espera que la pròxima temporada de la NBA no coincideixi en el temps amb la cita de Tòquio. “Encara m’agafen una mica lluny els Jocs, sobretot per aquesta situació, que ens recorda més que mai que hem de centrar-nos en el present. El que m’agradaria és arribar a tenir l’oportunitat de participar. Era la meva intenció enguany. Ara guanyo una mica de temps, però és veritat que el temps passa per a tots”, ha sentenciat.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa