Món Esport
Gasol lamenta la falta de responsabilitat col·lectiva: “No es tracta d’enganyar el sistema”

Pau Gasol ha destacat el “gran treball dels sanitaris espanyols” i ha demanat “responsabilitat individual” perquè “no n’hi ha prou amb aplaudir cada dia i després sortir al carrer sense prendre les mesures de precaució necessàries” o intentar “enganyar el sistema jugant amb els límits de les regles” en la lluita contra la Covid-19.

Gasol, en un article escrit a Expansión, ha assegurat que Espanya afronta “un moment crucial” i confia en el pla de desescalada dissenyat pel govern espanyol. “Sembla una estratègia raonable”, ha indicat el jugador català. “El desitjat retorn a la normalitat, que serà irremeiablement diferent de la que coneixíem, sembla que treu el cap després de dos mesos, però no està exempta de riscos”, ha avisat.

“És lògica certa eufòria inicial”, ha admès Gasol. “El meu temor és que encara que aquesta desescalada va acompanyada d’un sentiment d’optimisme i positivisme, implica també cert relaxament que pot tenir repercussions negatives de cara al futur”, ha afegit el de Sant Boi de Llobregat. “No n’hi ha prou amb aplaudir cada dia i després sortir al carrer sense prendre les mesures de precaució necessàries. No es tracta d’enganyar el sistema jugant amb els límits de les regles per poder sortir més o justificar certes conductes”, ha criticat.

Segons el pivot, “es tracta de tenir sentit comú i pensar: ‘Estic posant-me en risc o posant en risc els altres?’”. “Recordem que aquestes mesures estan per alleugerir els problemes derivats del confinament. Nosaltres hem de contribuir amb aquest gran equip del qual formem part aportant una actitud responsable i solidària. Així guanyarem aquest partit i aconseguirem la nostra victòria més important”, ha sentenciat el jugador de l’NBA.Més notícies

Pau Gasol no descarta retirar-se al Barça: “És una idea atractiva”

Notícia: Pau Gasol no descarta retirar-se al Barça: “És una idea atractiva”
Comparteix
El pivot català deixa la porta oberta a viure els seus darrers compassos de carrera al Palau Blaugrana, però assegura que ara per ara encara pretén tornar a l’NBA
Notícia: Pau Gasol no descarta retirar-se al Barça: “És una idea atractiva” - Mobile

Nadal i Pau Gasol s’uneixen per recaptar 11 milions d’euros contra el coronavirus

Notícia: Nadal i Pau Gasol s’uneixen per recaptar 11 milions d’euros contra el coronavirus
Comparteix
El tennista i el jugador de bàsquet encapçalen la iniciativa solidària ‘Creu Roja respon’
Notícia: Nadal i Pau Gasol s’uneixen per recaptar 11 milions d’euros contra el coronavirus - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa