Món Esport
Frenen les aspiracions olímpiques de Madrid 2016
  • CA

Males notícies per a Madrid 2016. La candidatura olímpica de la capital de l’Estat no figura entre les més ben posicionades en l’informe fet per la Comissió d’Avaluació del Comitè Olímpic Internacional (COI). Quan falta just un mes per saber la ciutat guanyadora, el document, que no és vinculant però sí orientatiu, destaca la candidatura de Tòquio per sobre de Rio de Janeiro, Chicago i Madrid.

La comissió critica la capital espanyola perquè no presenta un bon organigrama administratiu. També apunta que la legislació estatal antidopatge no està en consonància amb el codi de l’Agència Mundial Antidopatge. Així mateix, indica que la documentació i les presentacions fetes pels responsables de Madrid 2016 a principis del mes de maig passat van ser d’una “qualitat variada”.

No obstant, el document elogia la candidatura madrilenya en matèria de seguretat, per la seva experiència en terrorisme, i el caràcter “altament compacte” del mapa d’instal•lacions, que permetria “desplaçaments ràpids” als atletes i altres participants.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa