Món Esport
Florentino Pérez, a Bartomeu: "Això no es fa a un amic"
  • CA

El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, ha retret al president del Barça, Josep Maria Bartomeu, que hagin demanat celebrar a l’estadi Santiago Bernabéu la final de la Copa del Rei. “Les coses no es fan així, això a un amic no es fa…“, va comentar en privat Pérez a Bartomeu, segons Mundo Deportivo. Va ser diumenge passat durant la trobada d’ambdues directives en ocasió del clàssic de la lliga espanyola.

A Florentino no li semblar bé que, sense ell saber-ho, Barça i Athletic de Bilbao enviessin una carta conjunta a la Reial federació espanyola de futbol (RFEF) demanant jugar al Bernabéu. Després que se sabés el nom dels finalistes, va arribar a la RFEF l’oferiment d’algunes ciutats per acollir la final i Florentino, en una posició còmode, va assegurar que el Madrid no s’oposava a acollir la final, senzillament perquè ningú ho havia sol·licitat.

Però les coses van canviar amb la petició de catalans i bascos, que aleshores van deixar Florentino amb el peu canviat. Durant el dinar al restaurant ‘La Venta’ va comunicat als directius del Barça que no vol la final al seu camp perquè el madridisme no la vol, però no va encaixar bé haver de admetre-ho i farà tot el possible per no haver de admetre oficialment. Això, al marge de la conversa que ha transcendit entre ambdós presidents. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa