Món Esport
Figo: “Quan sents que no se’t reconeix, dius, a prendre pel…”
  • CA

Luis Figo torna a posar més llenya a foc en la seva enemistat amb el Barça. En una entrevista al diari AS, el portuguès rememora la seva sortida del club català i explica, sempre sota la seva perspectiva, quins foren els motius de la decisió final. Tot i haver signat un precontracte amb Florentino Pérez que l’obligava a indemnitzar el constructor si no fitxava pel Reial Madrid, Figo considera que els motiu principal no va tenir res a veure amb allò i critica l’actitud del Barça.

“En el fons era un reconeixement, perquè al final, tot va començar per l’emprenyament que a la teva feina no et reconeixen el que fas. I dius, ok, fem el pas”. Cal recordar que Luis Figo va signar tres renovacions de contracte en els seus tres darrers anys amb el Barça, adduint l’interès d’altres clubs en fitxar-lo, inclòs el Madrid. L’extrem dret va acabar cobrant 450 milions de pessetes per temporada (2,7 milions d’euros) i tenint una clàusula de 10.000 milions.

 

Però Figo segueix pensant que no se’l valorava: “Has de decidir, i ho faig fer. Sempre he donat el màxim a cada club i quan sents que transmets alguns cosa i que no se’t reconeix o no se t’escolta, doncs dius, a prendre pel…”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa