Món Esport
Fibracat, nou patrocinador dels equips femenins de waterpolo del Club Natació Manresa
agraph -->

L’operador global de telecomunicacions Fibracat serà el nou patrocinador dels equips femenins de waterpolo del Club Natació Manresa per a la pròxima temporada, 2021-2022. En compliment de l’acord, els equips infantil i absolut de waterpolo femení del club passen a anomenar-se Club Natació Manresa FIBRACAT i lluiran a la seva equipació la marca FIBRACAT. 

D’aquesta manera, FIBRACAT col·labora amb l’esport femení de base i també amb el primer equip femení de waterpolo. I, en un gran moment social i esportiu, el Club Natació Manresa rebrà el suport d’una marca de referència en l’àmbit tecnològic i les telecomunicacions, que té una clara vocació de visibilització de les dones i d’impuls del talent femení.  

La presidenta del Club, Montse Gomáriz, i la cofundadora de FIBRACAT, Meritxell Bautista, van presentar l’acord de col·laboració ahir en un acte que també va comptar amb la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Toni Massegú, i de Gaspar Ventura, ex-esportista olímpic del Club Natació Manresa, que va ser pioner com a primer seleccionador estatal de waterpolo femení. També es van fer la foto de rigor els equips absolut i infantil de waterpolo, que la pròxima temporada, i després de 8 anys, tornaran a competir amb el nom històric de Club Natació Manresa i amb la imatge escollida per la massa social per identificar aquesta nova etapa del Club.  

En la presentació de l’acord, la presidenta del CN Manresa, Montse Gomáriz, va agrair el suport de FIBRACAT: “Estem molt contents i molt agraïts d’aquesta col·laboració amb els femenins de waterpolo del Club, i que aquest acord s’hagi pogut concretar en un moment tan important per a nosaltres. És un gran moment per a l’esport femení, volem posar en valor el talent i l’esforç de les nenes i les noies, el seu esperit de lluita i superació. I també és un moment molt especial per al nostre Club, en el primer any de la recuperació de llegat i el nom històric de la natació a Manresa, des del 1933. Per tant, com a dones i manresanes, aquest acord ens fa molta il·lusió”.  

La cofundadora de FIBRACAT, Meritxell Bautista, va assegurar que “per a FIBRACAT és un honor recolzar un projecte com aquest, sobre tot per visibilitzar l’esport femení, per potenciar un esport minoritari i també per ajudar un emblema de Manresa, la nostra ciutat d’origen, com el CNManresa.” També va insistir que “cal unir esforços perquè necessitem referents femenins, també en un esport com el waterpolo.” Bautista va anunciar que, a banda de l’ajuda econòmica als equips femenins, l’operadora donarà suport a l’entitat en digitalització i fibra òptica. A més, va prendre el compromís  que el canal de TDT impulsat per l’operador, Fibracat TV, difondrà el waterpolo femení a tot Catalunya amb la retransmissió d’alguns partits.  

Sobre CN Manresa 

El Club Natació Manresa és l’entitat de referència a la Catalunya central per a la pràctica esportiva de la natació, el waterpolo, el triatló i la natació artística. Recuperant el llegat esportiu dels campions olímpics del Club i la història des del 1933, obre una nova etapa per esdevenir, de nou, un exemple d’excel·lència esportiva i social en l’àmbit de l’esport a Catalunya en general, i amb una particular atenció a l’esport femení. 

Sobre Fibracat 

FIBRACAT és el primer operador global de telecomunicacions de Catalunya que ofereix serveis d’internet amb fibra òptica, telefonia fixa i mòbil i TV en línia. Arriba a més del 80% de la població del país i, a partir d’aquest 2021, inicia un nou pla estratègic que té com a objectiu arribar al milió de clients el 2025. La companyia va néixer l’any 2013 a Manresa i , des de llavors, ha impulsat l’estesa de fibra òptica a tot Catalunya. L’any 2020, FIBRACAT va estrenar FIBRACAT TV, un canal de TDT centrat en la promoció del talent femení i la revolució tecnològica.  Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa