Ferran Soriano: "Situar el Barça al costat d’un opció política no és una bona idea"

L'actual president de Spanair s'ha referit així a la deriva política que en els darrers temps ha protagonitzat Laporta

Ferran Soriano, qui va ser membre de la junta directiva de Joan Laporta al F.C. Barcelona, considera que “no és una bona idea” situar el Barça “a favor d’una opció política”.

L’actual president de Spanair s’ha referit així a la deriva polític
Soriano ha advocat perquè el Barça desplegui “un catalanisme integrador, on hi càpiga tothom”. Amb tot, l’exdirectiu del Barcelona ha admès que és “difícil” distingir la línia que separa què és fer país i què és fer política, i que “a vegades pot succeir que algú es passi de la ratlla”.

Qui va ser vicepresident econòmic del F.C. Barcelona i home de confiança de Joan Laporta ha evitat opinar sobre les capacitats i voluntats polítiques del president del Barça, però ha opinat que “no és una gran idea” vincular l’entitat esportiva a una determinada ideologia política, “sigui quina sigui”.

Soriano ha defensat que el Barça, en essència, és un representant de Catalunya i de la catalanitat arreu del món. En aquest sentit, ha volgut distingir entre fer país i fer política, tot i que ha reconegut que a vegades pot ser complicat establir la diferència.

El president de Spanair ha descartat pronunciar-se sobre la gestió de Laporta ni sobre si donarà suport a una candidatura de cara a les eleccions a la presidència del club, previstes per l’estiu. “Participaré en el debat quan hi hagi eleccions, però fins llavors faig l’esforç de no dir res”, ha conclòs Soriano.

Nou comentari