Fernández de la Vega nega que l’executiu hagués ordenat el tall de l’emissió

La vicepresidenta del govern recorda que els "símbols són de tots i a tots ens representen"

La vicepresidenta del govern espanyol, Maria Teresa Fernández de la Vega, ha assegurat aquest matí en roda de premsa que per part de l'”executiu espanyol” no hi va haver cap consigna a TVE perquè tallés l’emissió en el moment de la xiulada de l’himne.

“No hi va haver cap indicació per part de ningú, TVE ha donat explicacions i ha pres decisions al respecte”, ha assegurat la portaveu de l’executiu en referència a la destitució del cap d’esports de la televisió pública estatal. I ha afegit: “És un tema només d’àmbit corporatiu”.

Fernández de la Vega, que ha contestat les preguntes de la premsa després del consell de ministres celebrat aquest matí, ha declarat que una xiulada “en un moment concret, en un esdeveniment esportiu, no és un fet que demostra el sentiment de tots els espanyols”.

La vicepresidenta primera també ha assegurat que “la monarquia és una de les institucions més i millor valorades per tots els espanyols” i, respecte l’himne, ha declarat que “els símbols són de tots i a tots ens representen”.

Nou comentari