Sergi Martínez ha irromput al Palau Blaugrana com una bomba plena d’energia. A causa del positiu per coronavirus de Nikola Mirotic, el jugador del planter ha hagut de ser utilitzat per Sarunas Jasikevicius i el seu rendiment ha sorprès tothom, inclòs el mateix entrenador. El seu partit de consolidació va ser el del dimarts 20 d’octubre contra el GBC, on va anotar deu punts, va repartir set assistències i va sumar 17 de valoració. 

Per si no n’hi hagués prou, Sergi Martínez ha acabat de saltar a la palestra com a estrella en potència i jugador a seguir davant del mateix Reial Madrid. En el clàssic d’Eurolliga al Palau Blaugrana, l’aler-pivot de Rubí ha fregat la doble figura, amb set punts i nou rebots, i ha anotat les cistelles decisives perquè el Barça aconseguís guanyar el partit i aturar la reacció dels blancs als minuts finals.

Sergi Martínez té moltes característiques per convertir-se en un gran jugador: capacitat anotadora, un bon físic, explosivitat, intel·ligència, la sort d’haver caigut dempeus en el lloc i el moment oportuns… però el més important és, potser, el seu desvergonyiment a l’hora d’atrevir-se a fer coses complicades i determinants. Enmig d’un equip on manquen jugadors del planter des de fa molts anys, un dels factors més importants és el de saber destacar perquè el club deixi de mirar cap a fora per trobar coses que ja tenen a dins. En aquest sentit, la baixa de Mirotic ha estat clau per entendre la situació actual de l’aler-pivot de Rubí.

Jasikevicius, durant la roda de premsa posterior al clàssic d’Eurolliga, ha elogiat amb insistència Sergi Martínez. D’ell n’ha dit que és el jugador “més consistent” dels últims cinc partits, els que ha faltat el montenegrí, que no “l’ha vist cansat ni un sol dia” i que “haurà de pensar com donar-li minuts quan torni Mirotic”. Martínez ha tingut la capacitat de posar en problemes l’entrenador pel que fa a haver de posar-lo en el lloc de titulars indiscutibles i això és tot el que se li ha de demanar a un jugador que acaba d’arribar a un equip.

Sergi Martínez també ha expressat les seves sensacions després del clàssic. Ha confessat que un dels seus mentors és el mateix Nikola Mirotic, qui li ha recomanat que no pensés en el rival i que jugués contra el Madrid “com si fos un rival més”. Ha destacat el paper de l’equip en defensa, però sobretot s’ha mostrat molt satisfet d’haver aconseguit una victòria contundent contra l’etern rival: “Soc culer de tota la vida. Guanyar un clàssic d’aquesta forma m’ha fet sentir com un nen petit amb una nova joguina”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa